• Gratis leveringved uge leje
  • Levering og afhentningfra Henne Strand til Vedersø Klit

Cykeludlejning Vesterhavet

Cykeludlejning ved Vesterhavet

Den danske vestkyst har en enestående natur, som hvert år både tiltrækker danske og udenlandske turister til området omkring Ringkøbing Fjord.

I området er der mange forskellige cykelruter, som henvender sig til alle former for cykelture. Langs Vesterhavet kan du både finde mountainbikeruter, som er teknisk svære, lange, korte og stejle. Ligeledes kan du pakke cykeltasken og tage med børnene på en skøn cykeltur hele vejen langs vestkysten, hvor du undervejs kan kigge ud over Vesterhavet. På turen kan det også anbefales at cykle ned omkring Ringkøbing, hvor du kan cykle langs tangen og således have Vesterhavet på din højre hånd og Ringkøbing Fjord på din venstre.

Her kan du læse om nogle af de forskellige cykelruter i området.

Derudover kan vi varmt anbefale dig at cykle din helt egen rute i området og kombinere den som du vil. I hele området er der gode brede cykelstier og godt skiltet.

Cykeludlejning uden problemer

Hos Hvidesande Bike kan du leje gode cykler til hele familien til en god pris. Vi inkluderer også lapning i prisen, skulle du være så uheldig at punktere på turen, så rykker vi ud og lapper din cykel eller erstatter den med en ny. Vi er selv lokale fra området og vi står derfor også klar til at hjælpe dig godt afsted op den rette rute.

Se alle vores cykler og priser her.
Om Hvide Sande Bike

Hvidesandebike.dk leverer lejecykler af høj kvalitet direkte til dit sommerhus. Book din cykel online her på siden og spar tid og besvær under din ferie.

Det er enkelt og ligetil. Før din ankomst bestiller du bare en cykel fra vores store udvalg, så står den klar ved sommerhuset, når du er fremme.

Kundeservice

Har du spørgsmål til et af vores produkter eller oplever du problemer under dit ophold, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med hjælp både før, under og efter ferien, så du kan være sikker på at få en fantastisk cykeloplevelse!

Vi holder til i Hvide Sande, men vi har ingen fysisk butik. Vores udlejning af cykler foregår kun via nettet. Men har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: +45 97 31 36 40 eller e-mail: info@hvidesandebike.dk.

Hvide Sande Bike      Fyrvej 10     6960 Hvide sande      Denmark      +45 97 31 36 40      info@hvidesandebike.dk
0