Hvordan sikrer jeg, at børnecyklen har den rigtige størrelse?

Ved booking af en børnecykel noterer du blot barnets højde og alder i kommentarfeltet. Så ved vi, hvilken størrelse cykel vi skal levere.

Er det nødvendigt at bestille på forhånd?

Hvis du vil være helt sikker på at få cykler til ferien, så er du nødt til at bestille på forhånd. Afhængig af efterspørgslen sker det desværre engang imellem, at cykler eller ekstra tilbehør som f.eks. anhængere er udsolgt. Det kan vi desværre aldrig helt undgå, så derfor anbefaler vi dig altid at booke i god tid.

Kan jeg reservere cyklerne?

Det er desværre ikke muligt at reservere cykler. Men til gengæld kan bookingen annulleres helt indtil 14 dage før lejeperiodens start mod betaling af et annulleringsgebyr på 110 kroner.

Skal jeg være til stede, når cyklerne leveres?

Nej, du behøver ikke være ved sommerhuset, når vi kommer. Vi leverer cyklerne til huset, så de står klar ved jeres ankomst. Og vi beder jer om at I ved jeres afrejse stiller cyklerne der, hvor I fandt dem ved ankomsten - med nøglen i låsen. Så henter vi dem igen, når I er rejst hjem.

Kan jeg forlænge lejeperioden under mit ophold?

Ja, det kan du godt. Forudsat selvfølgelig at cyklen er ledig. Du skal bare foretage en ny online booking og skrive dit oprindelige bookingnummer i kommentarfeltet samt forklare, at du gerne vil forlænge lejen med x antal dage.

Hvad gør jeg, hvis min cykel punkterer?

Hvis cyklen punkterer, ringer du bare til Hvidesandebike.dk, så rykker vi ud og reparerer eller bytter den til en ny.
Det er altid med i prisen. Hvis du er ude på landevejen, så orienter dig først, hvor du er, så vi kan finde dig lige efter dit opkald.

Er leveringen og afhentningen af cyklerne altid inkluderet i prisen?

Hvis du lejer hele uger er leveringen ved sommerhuset og afhentningen efter jeres hjemrejse altid inkluderet i lejeprisen. Lejer du kun på dagsbasis, så betaler du et gebyr på 200 kroner for levering og afhentning.

Skal jeg aflevere cyklen tilbage efter min lejeperiode ophører?

Nej, Hvidesandebike.dk sørger for at hente cyklen ved dit sommerhus efter endt lejeperiode. Husk at efterlade cyklerne ved huset som forefundet med nøglerne i låsen.

Kan jeg bruge cyklen på stranden?

Ja, bare sørg for at vaske cyklen af bagefter.

Har jeg mulighed for at afbestille cyklen?

Ja, bookede cykler kan afbestilles helt indtil 2 uger før lejeperioden begynder.

Hvem er ansvarlig, hvis min cykel bliver stjålet?

Tyveri af ulåste cykler er lejerens eget ansvar.
Vi anbefaler derfor, at du altid stiller cyklen et sted, hvor den er under opsyn.

Hvilken forsikring gælder?

En kaskoforsikring, men ikke en ansvarsforsikring.
Forsikringen gælder dog ikke ved uforsvarlig brug af cyklen.
Forsikringen gælder heller ikke ved tyveri, hvis cyklen stod ulåst på tidspunktet for tyveriet.

Skal jeg cykle med hjelm på?

Rådet for Større Færdselssikkerhed anbefaler, at cyklister altid bruger cykelhjelm.
Lej en hjelm her på siden, når du booker din cykel – så kan du komme trygt rundt.

Er der spørgsmål, vi har glemt?

Hjælp os med at forbedre vores liste over ofte stillede spørgsmål! Hvis du ikke fandt det spørgsmål og svar, som du ledte efter, så send os en mail via info@hvidesandebike.dk og beskriv, hvad det er, du mangler svar på. Så svarer vi dig hurtigst muligt og kan samtidig opdatere listen med endnu flere relevante svar. På forhånd mange tak for hjælpen!

Hvor kan jeg få leveret cykler?

Hvidesandebike.dk leverer udelukkende cykler ved Ringkøbing Fjord, nærmere bestemt landtangen mellem Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Det vil sige fra Henne Strand i syd til Vedersø Klit i nord.