• Gratis leveringved uge leje
  • Levering og afhentningved sommerhus
Trehjulet tandemcykel

Trehjulet tandemcykel


For pris forespørg via info@hvidesandebike.dk.
I samarbejde med Ringkøbing-Skjern Kommune præsenterer vi denne 3-hjulede tandemcykel, der gør det muligt at nyde samværet ved en fælles cykeltur uden at frygte for balancen undervejs. Cyklen er meget let at komme af og på.
Udstyr:
Cykellås
Parkeringsbremse
For- og baglygte
8 gear
Vis mere
Vis mindre
Andre har også booket
Om Hvide Sande Bike

Hvidesandebike.dk leverer lejecykler af høj kvalitet direkte til dit sommerhus. Book din cykel online her på siden og spar tid og besvær under din ferie.

Det er enkelt og ligetil. Før din ankomst bestiller du bare en cykel fra vores store udvalg, så står den klar ved sommerhuset, når du er fremme.

Kundeservice

Har du spørgsmål til et af vores produkter eller oplever du problemer under dit ophold, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med hjælp både før, under og efter ferien, så du kan være sikker på at få en fantastisk cykeloplevelse!

Vi holder til i Hvide Sande, men vi har ingen fysisk butik. Vores udlejning af cykler foregår kun via nettet. Men har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: +45 97 31 36 40 eller e-mail: info@hvidesandebike.dk.

Hvide Sande Bike      Fyrvej 10     6960 Hvide sande      Denmark      +45 97 31 36 40      info@hvidesandebike.dk
0